Campanya “Del Marítim Al Món” per a estalviar en la teua factura i invitació al taller “Rehabilita l

10-05-2021

Estimat/a veí/a de Poblats Marítims,

Si has rehabilitat el teu habitatge o t’ho estàs plantejant amb les Ajudes *ARRU i del Plan Cabanyal-Canyamelar, enhorabona per haver-te llançat en aquesta aventura que canviarà la teua llar.

Ens posem ara en contacte amb tu per a informar-te de diverses iniciatives gratuïtes de l’Ajuntament de València que podrien ser d’interés per a ajudar-te a estalviar energia i diners en el teu projecte. En concret, volem comentar-te les oportunitats que es presenten per a aprofitar la reforma del teu habitatge per a treballar el tema de l’energia i veure com estalviar-la, la qual cosa serà bo tant per a tu com per al planeta.

En primer lloc, et convidem a sumar-te a la campanya “Del Marítim Al Món”, el pla que ofereix als veïns i veïnes del *Marítim l’oportunitat d’estalviar en les seues factures.

Totes les persones que visquen a València poden participar, però si vius en Poblats Marítims i has fet una rehabilitació a la teua casa, tindràs un benefici especial, ja que podràs participar amb la instal·lació de sensors. Recorda Tindre informació sobre el teu consum i implementar algunes pautes et permetrà estalviar i estaràs cuidant el medi ambient! Vols participar?, entra en “Del Marítim Al Món”.

En segon lloc, per a millorar l’ús de l’energia a la teua casa, et convidem a participar en la primera edició del taller sobre la rehabilitació energètica del teu habitatge: “Rehabilita la teua casa amb bona energia”, que tindrà lloc el pròxim dia 17 de maig a les *17h. de manera en línia i que co-organitzem amb altres actors de la ciutat experts sobre aquestes temàtiques. Pots veure l’agenda a continuació i inscriure’t si el dessitges ací.

Per a qualsevol dubte sobre la campanya del “Del Marítim Al Món”, tens a la teua disposició un servei d’atenció a la ciutadania en Les Naus (c/ Joan Verdeguer 16) tots els dies de 9 a 14 hores. Així mateix, també pots contactar a través de l’email: elmaritiminnova@lasnaves.com o telefonant al 96 391 04 77.

Així mateix, per a qualsevol dubte en relació amb la rehabilitació energètica de la teua casa, no dubtes a posar-te en contacte amb l’Oficina de l’Energía de València, servei públic i gratuït d’assessorament energètic de l’Ajuntament de València.

Pots telefonar al 96 106 15 82 – 657 815 577, o escriure un correu electrònic a l’adreça: oficinaenergia@canviclimatic.org. Si vols, també pots vindre a visitar-nos en José María Haro Salvador 9 -11, 46022 València.

Moltes gràcies i ens veiem prompte!

Vicente Gallart. Gerent Plan Cabanyal-Canyamelar, S.A.

 

 

Taller

Renova la teua casa amb bona energia

Dilluns 17 de Maig 2021 a les 17h. EN LÍNIA

Sabies què per viure en el Marítim pots estalviar fins a un 10% en les teues factures d’energia i fins a un 85% en el cost de la rehabilitació energètica de la teua casa? Si vols saber com, aquest taller és per a tu, per a gaudir de la teua casa amb bona energia.

Programa:

  • 17-17’15: Benvinguda i introducció: Vicent Gallart, Gerent Plan Cabanyal-Canyamelar.
  • 17’15-17’30: Com estalviar energia a casa abans i després de la reforma? Guia pràctica de l’estalvi energètic a casa. Javier Siles, Tècnic d’eficiència energètica. Oficina de l’Energia.
  • 17’30-17’45: Vols provar una nova app i posar sensors a la teua casa per a estalviar en les teues factures? Suma’t a la campanya “Del Marítim Al Món”. Ernesto Faubel, coordinador del projecte europeu MAtchUP.
  • 17’45-18’00: Com estalviar fins a un 85% de diners en la reforma energètica del teu habitatge? Ajudes i subvencions per a finançar el teu projecte. Alejandro Gómez, Tècnic del projecte Save The Homes. València Clima i Energia.
  • 18’00-18’15. Preguntes i dubtes.