El joc de les fotos del Cabanyal té premi de 100 euros

21/05/2024

L’Associació  de Veïns del Cabanyal ha posat en marxa una nova iniciativa per a promocionar el barri. Es tracta d’un concurs que posa a prova i premia amb cent euros el coneixement del conjunt històric protegit. El joc mostra 15 fotografies de detalls d’edificis de l’antic barri mariner que els participants hauran de situar. Els participants que localitzen els 15 detalls fotografiats en el conjunt històric tindran premi. En les imatges es veuen detalls de façanes històriques i xicotets detalls del patrimoni d’este barri que durant anys es va oposar al projecte de la prolongació de Blasco Ibáñez que partia en dos en barri i suposava l’enderrocament de centenars d’habitatges i que ha sigut substituït per un nou pla de rehabilitació sense enderrocaments.

Es tracta d’un esdeveniment dissenyat per l’Associació de Veïns del Cabanyal “per a desafiar les habilitats d’observació dels participants que “et portaran a explorar el teu barri com mai abans”, apunta el col·lectiu veïnal.

Es tracta d’un esdeveniment dissenyat per l’Associació de Veïns del Cabanyal “per a desafiar les habilitats d’observació dels participants que “et portaran a explorar el teu barri com mai abans”, apunta el col·lectiu veïnal.

Per a participar cal descarregar en el mòbil o arreplegar en l’Associació de Veïns del Cabanyal i en els centres culturals de Carrer Reina o l’Escorxador les fotos i les instruccions en paper. La data límit per a presentar la solució és el dilluns 24 de juny. Hi haurà un únic premi de 100 euros que se sortejarà entre els encertants de les 15 imatges. A més el premi inclou un val de consum en comerços del barri.

 

Puede ser una imagen de ‎1 persona y ‎texto que dice "‎LA GIMCANA DEL CABANYAL-CANYAMELAR 2024 2 3 AONONES ABARTNL-CANINMILAR CANHAMELAR VG MENS: INSIN 550 NSIMENES OINES 5 2240 8 9 ارها Sy 13 AÑU שבננו 4 AR FI 15 Fotografies de David Morocho: la cessió és cortesia de Camilla Mileto Fernando Vegas. Amb la la col-laboració de: cabanyal.canyamelar LES HERBEJES ee‎"‎‎

 

Fins el 24 de juny

El joc de les fotos del Cabanyal arriba després de la celebració del Festival  Cabanyal Íntim que s’ha celebrat del 16 al 19 de maig en l’antic barri mariner i on s’han llançat altres iniciatives singulars com el pol de llima del Cabanyal “CabaNyam”. El projecte artístic del gelat formava part d’este festival urbà que se celebra en cases i espais singulars del Cabanyal-Canyamelar amb la finalitat de donar a conéixer el ric i singular patrimoni d’este barri, que es va salvar dels plans d’enderrocament de l’anterior pla de la prolongació de Blasco Ibáñez.

Associació de Veïns i Veïnes Cabanyal-Canyamelar

Notícia Levante-emv